Find en lejebolig

lejebolig2Hvis jeg skulle finde en lejebolig i København ville jeg først og fremmest kigge efter beliggenheden. Ligger den f.eks. tæt på uddannelsesmuligheder, det kunne være reelt hvis man nu var studerende. Er der muligheder for at dyrke sport i nærheden, det kunne være alt lige fra fitness til fodboldklubber, det afhænger kun af hvad du nu interessere dig for. Er der en tilhørende fællesarel f.eks. en gårdhave. Det kunne også være en god ide at kigge efter hvilke muligheder der er for at handle ind.

Skal du ofte besøge familie eller venner i den anden del af byen, er det jo dejligt hvis metroen ligger nær. Selve lejeboligen skal også tage sig godt ud, er den i god stand og er der rart at være. Selvfølgelig skal man også kigge efter priser når man vælger et nyt sted at bo. Regn dig frem til hvor højt dit budget ligger, er der overhoved råd til at flytte ind i den lejebolig du har i kikkerten.

Husk altid at tage stilling til Prisen, er den rimelig, får jeg nok for mine penge. Samtidig sagt hænger prisen ofte sammen med hvad man får, men husk nu vær realistisk og betal en rimelig pris. En anden ting der er vigtig at skulle tage stilling til er om man er en, eller flere der vil bo i den pågældende lejebolig. Det er også en vigtig at når man så har lejet en lejebolig i København, at sammenholdet i boligfællesskabet er godt.
Så er der kun en ting tilbage og sige, god jagt.

Reklamer

One thought on “Find en lejebolig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s